Alua Soul Mallorca Resort

BewarenToegevoegdVerwijdert 0

Aluasoul Mallorca Resort is een 4 sterren adults only hotel. Het ruime complex bestaat uit twee delen die aan beide zijden van een prachtige baai zijn gebouwd. Je wandelt zo het strand op!
Het hotel is eind 2016 volledig gerenoveerd en je vindt hier alle ingrediënten voor een fijne vakantie. Zo zijn er dagelijks culinaire verrassingen en zijn de faciliteiten uitstekend.
De locatie is ook goed; je loopt zo de straatjes van Cala Egos in, en het gezellige autovrije centrum van Cala d’Or ligt op slechts 30 minuten wandelen. Lekker slenteren door de winkelstraatjes. Wil je een dagje eropuit? De charmante vissersdorpjes Porto Petro en Portocolom liggen dichtbij.

670,00

SKU: 8dde588d27b2 Categories: , , Tags: , , ,

Aluasoul Mallorca Resort is een 4 sterren adults only hotel. Het ruime complex bestaat uit twee delen die aan beide zijden van een prachtige baai zijn gebouwd. Je wandelt zo het strand op! Het hotel is eind 2016 volledig gerenoveerd en je vindt hier alle ingrediënten voor een fijne vakantie. Zo zijn er dagelijks culinaire verrassingen en zijn de faciliteiten uitstekend. De locatie is ook goed; je loopt zo de straatjes van Cala Egos in, en het gezellige autovrije centrum van Cala d’Or ligt op slechts 30 minuten wandelen. Lekker slenteren door de winkelstraatjes. Wil je een dagje eropuit? De charmante vissersdorpjes Porto Petro en Portocolom liggen dichtbij. – Aangeboden door TUI

Specification: Alua Soul Mallorca Resort

Cijfer

Accomodatie

Vertrek

Aantal Dagen

Aantal Personen

Transport

Vertrek Vanaf

Regio

Plaats

Aantal Sterren

Land

Andere aanbiedingen

ToegevoegdVerwijdert 0
Lopesan Costa Meloneras Resort

Lopesan Costa Meloneras Resort

753,00
ToegevoegdVerwijdert 0
Cavo Vezal

Cavo Vezal

635,00
ToegevoegdVerwijdert 0
Kalidon Panorama

Kalidon Panorama

577,00
Zon Vakanties tegen Stuntprijzen
Login/Register access is temporary disabled
Vergelijken
  • Total (0)
Vergelijk